HUMORHIMLEN LAB

Vuxen barnradio och norrländska söderbor

Två exilnorrlänningar. Ett radioprogram. Norrland är det nya söder är en framtidsspaning där norrlands inland plötsligt har blivit det nya södermalm, det nya New York, det nya Berlin. Här utforskas Lyckseles hipsterpotential, hur man kan utnyttja fördomarna om isbjörnar och en hel del annat.  Agneta & Telefunken är ett vuxet barnradioprogram som med klädsam naivitet och förnumstigt tilltal skildrar existensiellt svåra och politiskt känsliga ämnen. Det kommer bland annat handla om Adhd-pojken, knattereportern Bhuba och Madickens vuxna möte med Abbe.

Om de medverkande:

Norrland är det nya söder: Umeåsonen Moa Lundqvist råkade bli södermalmsbo och återfinnes då och då på standupscenen eller bloggandes för Rikets sal. Sara Parkman föddes i glitterbolero i Härnösands urskogar och hon skriver massa om politik och musik, driver bloggen Smaskigt Fakta samt spelar svensk folkmusik.

Agneta och Telefunken: Marcus Johansson är stand up-komiker och driver bland annat klubben Oslipat. Marja Nyberg är komiker och illustratör och 2008 kom hon på 2a plats i den rikstäckande talangtävlingen Bungy Comedy. Kristoffer Appelquist är stand up-komiker med meriter från hundra tv-program samt radioprogrammet Meningen med livet.