1 av 3
2 av 3
3 av 3

Redaktion

Johan Thorstenson är programledare för På Nätet och kommer direkt från Vetenskapsradions teknikmagasin Tekno. Där har han i konsumentjournalistikens namn gjort allt från att flyga helikopter till att köra över mobiltelefoner med lastbil. Nu kommer han i Sveriges Radios första renodlade programserie om det sociala livet på internet att intervjua tongivande it-personligheter och tipsa om verktygen som du bör hålla utkik efter.

Karin Adelsköld är producent med ett förflutet inom Sveriges Radio, men är idag verksam som teknikskribent och bloggare med en förkärlek för sociala medier. Hon driver Sveriges första teknik- och it-blogg för tjejer , skriver om teknik för bland annat tidningen Amelia och föreläser om kommunikation och sociala medier. Dessutom är hon komiker och uppträder med stand up comedy - ofta om just vårt liv på webben.

Anna Theorell är innehållsproducent för På nätet. Hon kom till Sveriges Radio 2009 och jobbar även som webbredaktör på Vetenskapsradion. Anna har ett förflutet inom TV och främst Sveriges Television, där hon arbetat inom flera olika genrer, exempelvis vetenskap, samhälle och barn och ungdom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista