Frukträd i Stockholm

"Hej Stadsgrönt!

Fantastiskt program!!

Ett tips från oss: Om ni gör program om stadsgrönt så måste ni bara ha med något om den största, roligaste och hoppingivande rörelsen för klimatet och en hållbar stad. Det gör vi genom plantering av ätbara växter, träd och buskar som ska ge gratis närodlad frukt , bär och nötter till stockholmarna och dess besökare! Vi skapar en hållbar stad med en massiv civil kärleksolydnad, ett gräsrotsinitiativ eftersom politikerna inte har förstått ännu att framtidens städer måste producera mer av sin mat.

Inte vara beroende av transporter och mark i andra länder. Vi måste börja nu! Det gör vi genom tusen små aktioner (som till exempel att plantera ett fruktträd på sin innergård) som tillsammans gör Stockholm med förorter till oaser dignande av frukt bär och nötter!!

Hälsningar

Dante"

Se mer www.tillvaxt.org

Redaktionen svarar: Tack för informationen, det låter spännande. Kanske vi får anledning återkomma till ert projekt. Kanske det finns i andra delar av landet? Maila mig och berätta.

/Petra

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista