Veckans Radiokompis Ola Kagebeck


Ola Kagebeck
Snart 40 år
Uppvuxen i Linköping. Bor i Mjölby. Jobbar i Vadstena. Ägare till grönt hus. Make till Helena. Pappa till Julia 15 år och tvillingarna Samuel och Adam 12 år.
Jobbar som receptionist och kypare och har varit i restaurangbranschen ända sen gymnasietiden. Är en hejare på att bära vinglas. Jobbar på att slå världsrekordet på 39 glas och är uppe i 30 som bäst. Bär ut åtta fulla läskflaskor i en hand utan problem till gästerna. Sjunger tenorstämman i kör, påtar i trädgården, spelar spel på datorn och har en kolonilott som ligger i träda.
Ser sig själv som en halvgalen glad kille som gillar att hitta på saker. Brukar stå för årets julkonstverk på jobbet, i år ett pepparkakshus med kraschat ufo i taket.
Gillar P4 för den goda blandningen av musik, nyheter och snack. Ett radiominne från barndomen är morgnarna innan skolan då karaktären ”Nigvild” dök upp i radion.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista