1 av 2
2 av 2
26-28 april

Jonas Larsén och snabba bilar

Webbextra Mer från racingbarnen
6:13 min

Nyss fyllda 37. Bor i Mjölby tillsammans med sin Annika, Felix 5 år, bonusbarnen Hanna 17 och Johan 15. Älskar motorsport, som han inte definierar som sitt jobb utan som sin livsstil. Har sedan han gick ut fordonsteknisk på gymnasiet jobbat med bilar och motorer. Började som racerbilmekaniker på Mantorp Park och driver numer en egen verksamhet ute på Linköpings Motorstadion. Gillar att vara ute i naturen med sonen Felix, även kallad Starken.

Ser sig själv som en snäll och levnadsglad kille som försöker ta vara på livet så mycket det går. Lyssnar på radion när han pendlar mellan Mjölby och Linköping varje dag. Inne i verkstan står radion alltid på men överröstas ibland av ett och annat motorbuller från gamla Bettan eller något av de andra vrålåken. En solig dag på jobbet är bäst bakom ratten ute på banan, gärna i hans Ariel Atom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".