Veckans Radiokompis, Daniel Hydén, Foto Malin Annerud

Veckans Radiokompis: Daniel Hydén

9:03 min

25 år. Född och uppvuxen i Motala där han fortfarande bor. Bodde tre år i Kalmar där han utbildade sig till biomedicinsk analytiker. Jobbar på lasarettet i Motala som ensam man bland alla labb-damer, där han är en höjdare på att dosera Waran. Älskar att läsa, gärna biografier och om Stand Up, vilket är hans stora passion.

Gillar att övervinna sina rädslor, vilket var en av anledningarna till att han en dag ställde sig på en Stand Up-scen. Sen dess är det hans kick i tillvaron. Familjen består av mor, far och tre halvsyskon. Värdesätter sina vänner högt. Ser fram emot sommaren då hemstaden kommer leva upp och rekommenderar alla ett besök i Övralid med utsikt över Vättern. Dit har han åkt många gånger vilket gör att han, trots patetiskt dåligt lokalsinne, hittar fram. Personligt rekord i antal parkeringsböter på en dag är i nuläget fem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista