Veckans Radiokompis Åsa Sundström. Foto: Malin Annerud

Veckans Radiokompis Åsa Sundström

Åsa Sundström: Mitt mål var att bli mamma”
9:00 min

Nöjer sig med att kalla sig 60-talist. Född i Västerås. Uppvuxen i Katrineholm. Har flyttat runt en hel del i landet men har för andra gången i livet bosatt sig i Linköping, där hon mestadels håller till på sitt säljkontor. Jobbar som säljchef och peppar och entusiasmerar ett gäng tjejer att prata med kunder om tvättmedel och andra viktigheter.

Älskar att laga och äta mat. Är en hejare på att vara glad och att göra smörgåstårtor, vilket hon försörjt sig på tidigare (tårtorna alltså, glädjen är gratis). Blev mamma redan som tonåring, vilket var en sådan lycka att hon skaffade sig tre barn till. Förutom fyrabarnsmamma kan hon även titulera sig mormor.

Älskar livet, sitt jobb, att resa, SPA-behandlingar och rosor. Har många ledord och citat som hon lever efter men de starkaste av dem alla är ”för mycket av det goda är precis lagom” och att man ska ha roligt varje dag och ta tillvara på varje stund, för ”sedan” kanske aldrig kommer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".