Gomorron Skaraborg måndag

De gamla i Mariestad får ingen mjölk, smör eller sylt. Kommunen ska spara och drar därför in alla tillbehör till matlådorna men prislappen är den samma som förut. Dessutom föreslås kostanden för trygghetslarmen att höjas från 82 till 300 kronor.

Lyxauktion i Falköping - men Rolls Roycen blev inte såld. I helgen hölls en kvalitetsauktion där kaffeserviser, ljuskronor och ett riktigt praktåk skulle gå under klubban. Men ingen bjöd på auktionens pärla...

Katedralskolan i Skara överväger kameraövervakning. I fredags var det på nytt en anlagd i skolans lokaler. Det var den tredje branden på kort tid. Nu kan det bli så att kameror sätts upp för att öka säkerheten.

Nordiskt silver till Oskar Käck. Hagenlöparen gjorde ett kanonlopp vid terräng NM i Köpenhamn. Silvret rankar som något av det största han uppnått i sin karriär.

Mer sport i från helgen. I sportsammanfattningen handlade det om segrar för Skövde IK och Skövde HF. Medan det blev förluster för Mariestad Bois och Villa Lidköping.

Gänget som kickade igång veckan i SR Skaraborg var Torbjörn Borg, Jens Prytz och Pernilla Wadebäck.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista