Gomorron Skaraborg måndag

Ny stöld av motocrosscyklar i Karlsborgsområdet. Thomas Karlsson i Forsvik fick i natt sina tre crosscyklar stulna och utrustning till ett totalt värde på 100 000 kronor. Det är femte stölden av motorcyklar på kort tid.

Gödselutsläpp i Hjoån hotar utrota öringen. I helgen läckte stora mängder med gödsel ut från en gård och rakt ut i Hjoån. Det är andra gången på två år som det händer och nu riskerar fisken att dö ut.

Teaterbovens revy rev ner skrattsalvor i Falköping. Årets upplaga av Teaterbovens reyv lämnade ingen ledsen. Gillis Hellberg var där och han gillade det han såg.

Läge att kolla trädens ålder. Manne Ryttman tipsade om att nu är det fina förutsättningar för att gå ut i skogen och kika på årsringar.

Dubbla handbollssegrar, premiärvinst för Villa och medaljregn i taekwondo SM. Det var idel glädjebesked i sportsammanfattningen från helgen.

Jens Prytz, Pernilla Wadebäck och Carina Grönqvist inledde radioveckan i SR Skaraborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista