1 av 3
Många kvinnor lider av för lite sömn Foto: Hasse Holmberg
2 av 3
3 av 3
Hans-Erik Lidén tror att konflikten snart är löst Foto: Christopher Johansson/SR Skaraborg

Gomorron Skaraborg torsdag

Byggnads har varslat om strejk. Två byggen i Skövde drabbas om strejken träder i kraft den 15 april; Arena Skövde där 67 byggnadsarbetare är uttagna i varslet och kvarteret Ringaren vid Högskolan där 20 personer kan tas ut i strejk.

Har du sovit gott i natt? Eller har du vaknat till gång på gång med tankarna snurrande? Troligen är du kvinna och du är definitivt inte ensam.

Nu kan du önska Håkan Hellström till ditt eget vardagsrum! Gullspångs kommun tar nya grepp inom kulturen och låter kommuninvånarna få underhållning i sitt eget hem.

En av landets stora pingisprofiler, Jörgen Persson, har gjort sin sista match på svensk mark. Hör ett längre reportage från bordtennislandskampen i Falköping.

IFK Skövde erbjuder inte förnyat kontrakt till Erik Axelsson. Detta trots att Axelsson varit en tongivande spelare under säsongen.

Morgonredaktionen består idag av Torbjörn Borg, Christopher Johansson och Pernilla Wadebäck.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".