1 av 2
Malin Baryard. Foto: Erik Abel / Scanpix.
2 av 2
Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson i Idoljuryn. Foto: Pontus Lundahl / Scanpix.

Idol eller ICA? Forts. 8 september


Elitryttaren Malin Baryard-Johnsson blir nytt affischnamn för Vara Horse Arena. Hon anser att anläggningen är viktig för att Sverige ska kunna mäta sig internationellt inom hästsporten.


Ikväll börjar Idol sändas. Många sitter i TV-soffan och följer talangernas väg mot rampljuset. I fjol var det Kevin Borg som stod som segrare. Julia Koponen går andra året på musikgymnasiet Music & Production i Skara, hon vågade ta steget fullt ut o testa sig framför juryn!

Nu inleder Musik i Väst en månadslång turné i regionen med Syskonsjälar, musikteaterföreställningen som uppmuntrar högstadieungdomar att fundera över sin framtid och vad det innebär att "lyckas". Kan man vara lycklig i kassan på ICA? är föreställningens underrubrik. I Gomorron Skaraborg träffade vi Tina Glenvik som är skådespelare och även varit med och skrivit föreställningen.

Morgonprogrammet gjordes idag av Torbjörn Borg, Pernilla Wadebäck och Magnus Ljung.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".