Tre får hittades i källaren till en pizzeria i Tidaholm. Foto: Polisen.

Gomorron Skaraborg 6 oktober


Pizzeria i Tidaholm stängs efter att polisen hittat tre får i restaurangens lagerlokal, uppger tidningen SLA. Britt Svensson är livsmedelsinspektör i Tidaholm och den som beslutat att stänga pizzerian.

Kristian Lans från Falköping letar reda på hemligheter om kända svenskar som ska vara med i Tv-programmet "Här är ditt liv". Vi fick en pratstund med Kristian innan han klev på tåget till Göteborg.

Två stora lindar i en park i Mariestad har utsats för skadegörelse. Någon har borrat hål i trädens rötter och sedan förmodligen hällt i någon form av gift. Stadsträdgårdsmästare Anders Dagsberg i Mariestad är ledsen över det inträffade.

Hur förverkligar du dina drömmar? Vår hälso- och framgångscoach Pernilla Stoor vill veta vad du drömmer om! Maila till radio.skaraborg@sr.se

...och så vill vi ha din hjälp! Ring 099-321 17 och hjälp Världens Barn. Samtalet kostar 9,90 varav 8,50 går direkt till Världens barn.

Morgonprogrammet görs idag av Torbjörn Borg, Pernilla Wadebäck och Magnus Ljung. Vad tycker du om programmets innehåll? Skriv och kommentera!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".