1 av 3
Nu har granen gjort sitt! Foto: Bertil Ericson/SCANPIX
2 av 3
Se Gomorron Skaraborgs "Trailer" med Christopher Johansson, Pernilla Wadebäck, Torbjörn Borg och Ewa Ohlsson. Foto: Johan Tarland
3 av 3
Grästorps skönhet Harley är utnämnd till Årets hund. Foto: Mark Emmoth/SR Skaraborg.

Gomorron Skaraborg 11 januari

Nytt år och nystart för Gomorron Skaraborg! Ewa, Christopher, Torbjörn och Pernilla; det är vi fyra som kommer starta upp dagen för dig som lyssnar. Denna morgon berättar vi mer om vår nysatsning och viktigast av allt: vi vill veta vad DU som lyssnare tycker!

Maila till radio.skaraborg@sr.se  eller ring vår telefonsvarare 0500-44 44 26 och berätta hur du vill ha din morgonradio!

Har du den fulaste julgranen? På onsdag, tjugondag Knut, dansas julen ut! Vad finns kvar av din julgran? Skicka in en bild på din gran till radio.skaraborg@sr.se eller MMS:a till 722 50, skriv P4ska mellanslag och ditt meddelande. På onsdag morgon utser vi vinnaren - fulast julgran vinner biocheckar.

Harley från Grästorp blev årets hund 2009! Salukin segrade i helgen efter ett segerrikt år. Husse Nicklas Eriksson var i dag en lycklig man och gladdes tillsammans med sin hund.

Marcus Hellner fyra i Tour de ski. Mannen från Lerdala var trött och sliten efter alla sessioner i det kuperade landskapet.

Morgonprogrammet görs idag av Ewa Ohlsson och Christopher Johansson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista