1 av 7
Med OS-mössan på! Bragdartat brons för Anja Pärsson Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX
2 av 7
Schlagerbloggarna på plats i Göteborg! Foto: Schlagerzoot
3 av 7
Hemslöjdskonsulenten Mia Lindgren instruerar P4 Skaraborgs Christopher Johansson i virkningens ädla konst. Foto: Magnus Ljung/SR Skaraborg.
4 av 7
Pernilla Wadebäck börjar på en OS-mössa. Foto: Magnus Ljung/SR Skaraborg.
5 av 7
Mia Lindgren är snabb och har redan hunnit göra toppen på mössan. En snabb virkare kan göra en OS-mössa på drygt två timmar. Foto: Magnus Ljung/SR Skaraborg.
6 av 7
P4 Skaraborgs Pernilla Wadebäcks start på OS-mössan är inte riktigt lika imponerande som Mia Lindgrens men det är en början i alla fall. Foto: Magnus Ljung/SR Skaraborg.
7 av 7
P4 Skaraborgs Christopher Johansson har istället för en OS-mössa börjat med något som närmast kan liknas vid ett mindre rep. Foto: Magnus Ljung/SR Skaraborg.

Gomorron Skaraborg 19 februari

OS-mössan diskuteras flitigt på nätet och har delat svenska folket i två läger. Hemslöjdskonsulenten Mia Lindgren kommer till studion efter 7.30 och lär dig göra en alldeles egen mössa.

Vår schlagerbloggare tar pulsen på Göteborg inför helgens Melodifestival. Bonnie Zell från Tibro kanske bjuder på en del skvaller om artisterna under morgonen.

På regementet P4 i Skövde byts gamla lampor mot nya. Anledningen? Sängarna kan bli strömförande.

Morgonprogrammet görs idag av Pernilla Wadebäck och Christopher Johansson.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista