1 av 2
Nu börjar bakverken bli klara. Foto: Lisa Andersson/SR Skaraborg
2 av 2
Frallorna har gräddats. Foto: Lisa Andersson/SR Skaraborg

Bland mjöl och deg i nattens mörker

Det finns de som stiger upp ur sängen långt innan dom flesta av oss ens har börjat att drömma om frukost. Med sina vita kläder och skyddande mössor sätter de på varmluftsungnarna och degblandaren.


Robert Nicola, Jan Aronsson och Thomas Wallander är alla i full gång med arbetet redan klockan 5 på morgonen. Allt för att vi ska få färska frallor till frukost.

– Jag börjar vid halv fem. På fredagar lite tidigare. Då drar jag igång degen.

Thomas Wallander har börjat sitt skift som startar i mörker och slutar i ljus.

Lisa Andersson
lisa.andersson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista