Redaktionen

Danjel Nam - redaktör och reporter.

Har jobbat med program som "Stil" i P1 , "Verkligheten" i P3, "Flipper"l i P3 och programserier som "Flykt" och "Den allvarliga leken" i P1. 2009 fick hans radiodokumentär "Nyfiken på Gul" ett hedersomnämnande vid Tempo Radio Award. Skriver även just nu på en bok med samma titel som dokumentären. Som frilansskribent arbetar Danjel även för feministiska tidsskriften Bang.

Veronica Johansson - research.

Har jobbat på P4 Radio Gotlands nyhetsredaktion, gjort research till SVTproduktionen "Hemliga svenska rum" och TV4s kommande serie "Sveriges historia". Har även arbetat för TVproduktionen "Av nöd och lust" samt med programutveckling.

Eric Schüldt - producent och programledare.

Har en bakgrund från "Kulturradion" i P1 men har även arbetat med "Flipper" i P3, sommarserien "Den allvarliga leken" samt det egna programmet "Schüldt i P2" som vann Prix Italia 2007. Skriver även nu på två böcker som handlar om framtiden och tro i vårt tid.

Roger Dackegård - ljudproduktion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista