Redaktion

Emma och Siri driver tillsammans produktionsbolaget Bulldog, som gör serier, dokumentärer och långa reportage för framförallt Sveriges Radio. För sommartablån producerar Bulldog serierna Hurrare och finnjävlar och Flytten.

Emma Janke är utbildad på Dramatiska Institutets radioproducentutbildning. Hon har arbetat som redaktör för ungdomstidningen GLÖD, som programledare i P4 och på Utbildningsradion. Hon har också gjort flera radiodokumentärer, bl a den flerfaldigt prisbelönade "Barna var hans".

Siri Ambjörnsson är journalist och radioproducent, utbildad på Dramatiska Institutet. Siri har jobbat som reporter och producent på Sveriges Radios P1 och tillsammans med bl a Emma Janke skrivit böckerna "Ett hjärta i jeans" och "Uppror pågår" (Alfabeta 1997 och 1999).

Programledare för Hurrare och finnjävlar är Thella Johnson. Thella är radiojournalist och författare och hörs regelbundet i Sveriges Radios olika samhällsprogram. 2007 belönades Thella med Röda Korsets journalistpris och Stora Radiopriset, samt nominerades till Stora Journalistpriset för reportageserien "Sjukt Billigt", om svensk import av kinesisk sten producerad under dödliga förhållanden.
 
Thella Johnson är sverigefinländare av andra generationen och har som vuxen bott och arbetat som journalist i Finland. Läs mer om Thellas sverigefinländska bakgrund under "programledare".

Musiken i Hurrare och finnjävlar är skriven av
Petter Bergander och Peter Alexandersson.