P3 Kultur – en hel vecka på två timmar!

På fredagar summerar P3 Kultur veckan som gått, och ger dig chansen att höra några av höjdpunkterna på nytt. Ur innehållet:

* Hur blir man av med sin perfektionism? P3 kultur testar självhjälpsböcker hela sommaren. Först ut är ”Good enough” av Elizabeth Gummesson.

* Vet Sveriges största fag hags vad bögar använder matfettet Crisco till? Lyssna på fag hag-battlet mellan författarna Linda Leopold och Erika Strand-Berglund!

* Kulturpanelen med regissören Marcus Lindeen och skådisen och komikern Helena Sandström får recensera en film om djursex med en gris, och en dokumentär om döden.

* Du får också en ny chans att följa med i vår deckarskola. Du vet, den som ska göra dig till bestsellerföfattare. 

Dessutom har Johanna sett filmerna Drag Me to Hell och Små Skandaler. Och så lanserar pitch-tommie ett helt nytt programkoncept. Vi kan väl kalla det ett skamligt och snuskigt förslag, som bland annat inbegriper Filip, Fredrik och Ingvar Oldsberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".