Bland Geggveck och köttalper med P3 Kultur

Vi klafsar i geggveck OCH klättrar i köttalper när P3 Kultur viger hela veckan till den mänskliga kroppen! Vi ger oss ut i samtidskonsten bland blod, bajs och blanka muskler! Vi möter poeten som blottade hockeyvåldets tandlösa flin och nu skriver om män som ammar! Vi pratar lite för ärligt lite för länge om våra egna egna vårtgårdar, daller och tarmproblem. Det är kultur - P3 Kultur!

I tisdagens program ger sig vår reporter ut på en konstrunda lotsad av konstpedagogen Anders Karnell. Hör om avkönade kroppar, en huvudformad isglass av blod och en konstinstallationen som är kopplad till det kommunala avloppsnätet.

Dessutom kommer poeten Tom Malmquist till studion och pratar livmoderavund och manlighet. Med sin debutdiktsamling "Sudden Death" blottade han det brutala hockeyvåldets tandlösa flin, men i sin nya bok "Fadersmjölken" skriver han istället om en man som ammar sitt barn.

Dagens sommartwittrare är den folkmusiksvängande popduon Detektivbyrån. Dessutom har det blivit hög tid för en ny pitch – som för en gångs skull inte har någonting med medeltiden att göra.