Det var första programmet det!

En dubbelt eller kanske tredubbelt så lång version av nördpanelen finns i podden. Och om ni ännu efter det känner att ni verkligen, verkligen vill veta mer om Spindelmannens olika flickvänner så kan jag lugna er med att Fredrik Strage och Teresa Axner bägge har lovat vara med igen – i alla fall om vår Serieskola som börjar snart skulle råka glida in på ämnet i nån specialsändning.

Dessutom har de länkbombat mig och självklart måste vi dela med oss direkt:

Med hälsningar från Fredrik Strage – .

Med hälsningar från Teresa Axner – .

Det skulle jag ännu vilja säga om Ivanhoe-rebooten som Sara spånade på i sitt reportage, att det optimala upplägget skulle vara att man skulle ha två versioner som är identiska i början, men den sista fjärdedelen eller så skulle vara olika. Så skulle de lotta varje år för att bestämma vilken version de sänder, men hålla det hemligt, vilket skulle göra det väldigt mycket mer spännande att titta på Ivanhoe.

Det skulle förstås uppstå olika typer av vidskepelser, som att under Rebecca-åren så anställs mer brunetter i företagsstyrelser, eller att om det blir Rowena så får man en kall vinter men mycket rönnbär. Jag förstås också att filmfundamentalisterna skulle vilja prioritera originalversionen men då kan man kanske tweaka det så att en lite högre procent av visningarna skulle innehålla Rowena tills alla har vant sig vid den nya världsordningen.

Här är länken till Facebook-gruppen .

/Johanna

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".