1 av 12
2 av 12
3 av 12
4 av 12
5 av 12
6 av 12
7 av 12
8 av 12
9 av 12
10 av 12
11 av 12
12 av 12

Sladdar och snutkaffe - en ful fotoresa

Den här veckan har jag varit i en filial till grottan i Bengali, sett ett säreget exemplar av en gammal kär pool-färgad läsk, fantiserat om Cape Cod och rykande, serpentinslingriga, små skogsstigar. Jag har pratat kulörta trikåer och lyssnat på gamla radioarkivklipp där alla låter som om de svävar på valiummoln. (ALLT detta har givetvis en helt naturlig förklaring, är strikt professionellt och har att göra med våra kommande program.)

Och med tanke på morgondagens futiristiska sci-fi, flodbåtar, SUN RA, mäktiga pyramider, vackra kaftaner och den övermängd av, vad producent–Tommie mycket träffande kallar ”mineralvattenmusik” som jag konsumerar när jag letar efter bra ljud som förhoppningsvis kan förstärka reportagen eller ja, ge dem närvaro, polish, lite taktil feel om man så vill  - så tänker jag bjuda på en socialrealistisk odyssé. Lite mothugg, helt enkelt. Hyvä! Man kan bli så matt av allt fluff. Så kamrater, här har ni: bilder från vårt kontor. (Tänk ackompanjerat av ett borrande man på allvar kan bli galen av, glasåtervinningsbilen som kommer, rosslande slemhosta och fula mobilsignaler.) 

/Sara

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista