Kerstin Reinholdsson: Göttmosarn och Ruta 32!

För att kunna teckna ruta 32 var Kerstin Reinholdsson i Sundbyberg först tvungen att teckna en karaktärsskiss av Göttmosarn, eftersom en sådan ännu inte hade skickats in! Vi får därmed två flugor slagna i en smäll, och får både utseendet på en karaktär bestämt och en till ruta i vårt epos! Kerstin bifogade också en lite tydligare karaktärsbeskrivning – genialt! Utropa vi i tacksamhet! och inbjuder härmed er alla till liknande utsvävningar:

Göttmosarn

Kön: Man

Ålder: 25 år

Namn: Linus Jonsson

Yrke: Varvsarbetare

Född i Göteborg

Krafter: Superstark, väldigt hög smärttröskel, men är dock inte okänslig mot smärta.

Övrigt: Som barn var Linus en liten och klen person. Kronprinsessan Victoria invigde en idrottsarena och sa till skolbarnen att man måste träna för att bli stor och stark. Linus var då 12 år och tog ett väldigt intryck av kronprinsessan. Han började träna styrketräning och för att bli stor och stark tog han anabola steroider. Steroiderna reagerade kraftigt på Linus kropp och förvandlade honom till en superstark människa på 2,5 m. Han har sedan mötet med Victoria varit djupt förälskad i henne.

Hurra! Kerstins hemsida hittar du . Vill du också vara med och skapa Sveriges kollektiva superhjälteserie Jantelagens väktare? Det kan du! Hur?