En sådan här tröja kommer jag bära under fotbolls-EM, så även mina resekamrater. Foto: Magnus Sundvall

NU åker vi!

10 JUNI GÖTEBORG | Vart finns det en tv? Vi måste se första halveken av Italien-Spanien. Tillslut hittar vi en liten tv i en bar. Det visar sig att vi absolut inte är dom enda svenskarna som är fotbollsintresserade, men nu sitter vi här och tittar på speedway (?) i väntan på matchen. Lite taskig timing att vi bara kan se första halvleken av ITA-SPA, då det helt klart är en av dom absoluta höjdarmatcherna i EM.

Inte så mycket strul vid incheckningen förutom att Sebastian inte var MR utan MS Axelsson. Därav lite extra jobb för plygplatspersonalen.

Ett par kalla öl just nu, ett par fler hos en i sällskapet som är VÄLDIGT flygrädd, han kan inte förstå hur man frivilligt kan sätta sig i ett plan. Han tycker nu att det var en väldigt dum idé av oss att inte ta bilen ner, han blev ganska snabbt nedröstad.

Tydligen var det inte Wien vi skulle mellanlanda i, utan Frankfurt. Jaja, det spelar väl ingen som helst roll...

Får lägga ner datorn och hänga med i snacket nu, hoppas kunna ta massor med bilder och ja, jag kommer gråta om Sverige vinner alla sina matcher...

Nästa inlägg kommer i morgon förmiddag, från ett förmodligen soligt Kiev. Det ska tydligen vara 29 grader, vid matchstart 21.45 imorgon.

Magnus Sundvall

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista