Foto: Emma Svensson.

Måndag 12 februari

Årets rockfotograf

Emma Svensson heter tjejen som har blivit utsedd till årets rockfotograf två år i rad. Nu ställer hon ut sina bilder för första gången på Galleri Mathilda i Malmö. 

Bilden på en gitarrist från The (International) Noise Conspiracy är den som rockfotografen Emma Svensson själv är mest nöjd med.

 

 

Åldern viktig vid provrörsbefruktining

En unik studie från Curakliniken i Malmö, visar att chanserna att få barn med hjälp av provrörsbefruktning halveras efter 36 års ålder.

Avgiftsfri skola ger problem

I Helsingborg tolkar man från och med i år skollagen hårdare. Nu kan kan det vara slut med skridskoåkning, bowling med mera på friluftsdagarna.

Snöbrist OK för skåningar

Skånska vasaloppsåkare klarar sig bra trots brist på snö.

Pruttmusik på operan

Operaverkstan i Malmö gör opera för fyraåringar med pruttmusik med sin nya uppsättning Halmhatten och filttofflan. Halmhatten och filttofflan handlar om att få ett syskon. 

Stödgala för barn i Dafur

Sibel Rizvan och Mimosa Juniko pluggar båda på Malmö Latinskola. I kväll samlar de musiker och artister till en egen gala till förmån för barnen i Darfur.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".