Måndag 19 februari

Överdrivs miljöhotet?

Överdrivet miljöhot? Möt den danska regeringens miljöexpert Björn Lomborg som tycker att medier och miljöaktivister misstolkar hotet.

 

Helena Josefsson släpper soloalbum

Helena Josefsson känner vi som den ena halvan sångare i egensinniga bandet Sandy Mouche. Hon har också fått enormt genomslag som körsångerska till Per Gessle, men nu kommer soloskivan, Dynamo, i slutet av månaden.

 

 

 

Personerna bakom ställs ut

Fotografen Ulrika Walmark håller just nu på med en utställning där hon har fotat personer bakom världsstjärnorna. Hennes bilder kommer att visas på hotell SAS Radisson i Malmö från 3 mars.

Internationella stuntveckan inledd

Idag inleddes den internationella stuntveckan i filmstudiorna i Ystad. Varje dag blir det uppvisningar och föreläsningar om stunt. I dag var det dessutom prova-påkurser för allmänheten.

Vandalisering i Veberöd

Vandalisering har blivit ett samtalsämne i Veberöd. I det senaste nyhetsbrevet från medborgarkontoret rapporteras om flera fall av skadegörelse, och nu i helgen har skolan drabbats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista