Torsdag 31 maj

Helsingborg återinviger badplats

För 31 miljoner kronor har helsingborgarna fått ett toppmodernt havsbad mitt inne i staden. Ett flera hundra meter långt trädäck och tre nya badbryggor finns på plats när badet vid Gröningen återinvigs på lördag.

Tiita på falkarna på webben

Ett par pilgrimsfalkar häckar på Lantmännen silo i hamnen i Helsingborg.  Via en webbkamera kan alla med tillgång till  internet följa falkarna: www.kof.nu

Landskrona live

På söndag är det premiär för Landskrona live, föreställningen som ska göra Landskrona känt för annat än kriminalitet. Det hoppas i alla fall Kurdi Kara, mannen bakom projektet.

Vad händer på Malmöfestivalen?

Du hör också vad som ska hända under Malmöfestivalen i sommar.

Vård för gömda flyktingar

Den som är flykting och håller sig gömd i Sverige kanske vare sig vågar eller kan gå till den vanliga vården. Sedan två månader tillbaka finns en fast mottagning på hemlig plats i Malmö dit gömda flyktingar kan gå.

Stuntskoleexamen

I morgon tar den första kullen på Zin-lits stuntskola i Ystad examen. Fem elever, varav en tjej har gått igenom utbildningen som är på ett år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".