Torsdag 9 augusti

Livemusik i studion

Chip Taylor, den kanadensiska sångerskan och fiddlern Kendel Carson och gitarrlegenden John Platania gästade programmet. Tre stora musiker som var och en är väl värda ett helt eget program. Medmusikanter var Bryan Owings och Ron Eeoff

Sista biokvällen i Malmö

Det ser alltså ut att bli sista biokvällen på Biopalatset i Malmö ikväll. Sedan 1925 har det visats film mitt på Södergatan, men nu ser det ut som om sluttexterna kommer att rulla i de sex salongerna.

Cirkusskola i Helsingborg

Koncentration, styrka och lust, tre viktiga ingredienser för deltagarna i cirkusskolan i Helsingborg med barn i alla åldrar och på torsdagen var det dags att visa upp de nya cirkuskonsterna...

Mygg i massor

Visst har ni precis som jag kollegor och vänner som går omkring och kliar sig över allt just nu, för det är mycket mygg för tillfället. En som är stucken är Skåne Direkts Sommars reporter Håkan Svensson.

Porrproblem på horby.se

Pornografi hotar den demokratiska debatten i Hörby. Ja, lite tillspetsat kan man kanske säga att det är så. På Hörby kommuns hemsida har man nämligen stängt ner det öppna diskussionsforumet efter flera inlägg med opassande innehåll.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista