Tina Nordström. Foto: Lasse Olsson

Torsdag 10 april

Tina Nordström blir matrådgivare

  

Tina Nordström lanseras nu som en ny svensk Jamie Oliver för att ändra i butiksutbudet och uppmuntra oss konsumenter till att testa nya matvanor.  Det är den skånska dagligvarukoncernen Bergendahlsgruppen som har lyckats fånga hennes intresse. Under tre år framåt ska hon vara rådgivare för bland andra Citygross.

Redhawks och Rögle och Elitserien

Torsdagskvällens avgörande i kvalserien till ishockeyns elitserie är nära.

Skånelagen Malmö Redhawks och Rögle har fortfarande chansen. Skåne Direkt är förstås på plats där det avgörs, både i Leksand och i Ängelholm.

Genombrott för Åsa

En lång väntan har det också varit på att tunnelborren Åsa skulle bryta igenom vid det så kallade mellanpåslaget på Hallandsås. Men idag hände det och vi var där.

Stor särskoleturnering i Malmö

I Kulladals sporthall i Malmö spelades idag viktig fotboll. Bortåt 150 elever från skånska gymnasie- och högstadiesärskolor hade kommit för att delta i Parkspelen. 16 lag fanns på plats. Ett kom hela vägen från Göteborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".