Tisdag 15 april

Blir din ekonomi bättre eller sämre?

Det frågar Skåne Direkt lyssnarna idag apropå vårbudgeten som finansminister Anders Borg presenterar. Ring 040-666 57 57 och säg vad du tror om din egen ekonomi det kommande året. Ring redan nu!

Följ med till guldstaden Eslöv!

Följ även med till guldstaden Eslöv efter fjärde raka SM-guldet i bordtennis och till förskolan där man kämpar mot st ereotypa könsroller.

Hennes operation har ställts in

Fortfarande tyder mycket på att det blir vårdkonflikt i nästa vecka. Därför har regionen beslutat ställa in operationer för att klara av akutvården om det blir konflikt. Agneta Haraldssons hjärtoperation har ställts in och nu vet hon inte alls när den kan bli av.

Spaden undviker könsgränser

På Spadens förskola i Malmö finns inte några tydliga gränser mellan vad som är flickigt och vad som är pojkigt. Där arbetar personalen och föräldrarna nämligen tillsammans med barnen för att försöka undvika de stereotypa könsrollerna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".