1 av 2
2 av 2

Onsdag 11 februari

Helomvändning på bostadsmarknaden

Efter bottenläget i höstas är det nu bättre fart på villa och bostadsrättsmarknaden. I Malmö ökar priserna mest  i landet och uppgången ligger på 15 procent.  Framför allt i Västra Hamnen har det rekordsnabbt gått från nattsvart till guldläge och mäklarna är försiktigt optimistiska.

Friade efter Rosengårdskravallerna

Bevisningen håller inte. Det är huvudskälet till att det blev friande domar för de båda åtalade efter Rosengårdskravallerna strax före jul. Dessutom riktar tingsrätten kraftig kritik mot polisens utredning och ifrågasätter dess tillförlitlighet. Magnus Lundh försvarade den åtalade 18-åringen och Lundh är inte alls förvånad över tingsrättens friande dom.


Snölycka

Förstaklassarna från Backaskolan i Lund åkte både soppåse och stjärtlapp i St:Hans backar nu när snön äntligen lagt sig. Bygga snöfort, isfiska och åka skidor är andra förslag på vad man kan hitta på...


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".