1 av 3
2 av 3
3 av 3

Torsdag 19 februari


Högsäsong för inbrottstjuvar

I vinter har något fler skåningar drabbats av inbrott jämfört med förra året. 

Trots att det inte alltid är det mest värdefulla som blir stulet kan ett inbrott sätta djupa spår hos den som blir utsatt. Många mår så dåligt att de behöver hjälp att bearbeta det som hänt för att klara av att bo kvar.


Brinner för att bevara regementet

Inger Jarl Beck är riksdagsledamoten med minst arbetsrum. Hon är socialdemokrat och kom till riksdagen när Lundapolitikern Morgan Johansson blev folkhälsominister i den Socialdemokratiska regeringen 2002 och därför lämnade en tom plats att fylla efter sig.

Hon oroar sig över framtiden för P7 i Revingehed och menar att en nedläggning av regementet skulle vara förödande för regionen.
Fartfyllt sportlov på Jägersro

Under sportlovet hålls det galoppkurs på Jägersro i Malmö. Det är Ung Jägersro som gratis låter ungdomar prova på hur det är att gallopera på de stora hästarna, allt för att locka fler till sporten. Vi åkte dit och träffade ett gäng modiga tjejer.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".