Onsdag 25 februari


Malmö Arena laddar för melodifestival

Nu ska vi ta oss en smyg titt på hur det kommer att se ut på lördag när Melodifestivalens fjärde deltävling sänds från Malmö. Madeleine Fritsch har letat sig in i Malmö Arena som genomgått en rejäl makeover under veckan.


Studenter förlorar makt

Kårobligatoriet avskaffas om Lars Leijonborg får igenom förslaget som presenterades för regeringen idag. Kritiken är hård från studentkårerna. Petter Forkstam från Lunds Studentkårer gästade studion.


Idag flyttade eleverna in

Idag återvände Killebäckseleverna till Södra Sandby. Men det blir baracker fram tills den utbrända skolan är uppbyggd igen.


Verksamhet för 200 ungdomar försvann

Idag träffar islamska kulturföreningen politikerna i stadsdelen Rosengård. Efter att källarmoskén stängdes så har föreningen varit utan lokal och föreningen menar att politikerna inte har förstått hur stor social verksamhet som de har bedrivit där - i så fall hade de hjälpt till att ordna en lokal.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".