1 av 3
2 av 3
3 av 3

Fredag 27 februari


Klagomål ger bättre vård

Det lönar sig att klaga när man inte är nöjd med den vård man får. Vården blir bättre, i alla fall om man får tro Patientnämnden som idag lägger fram sin redovisning av förra årets ärenden.


Busschaufförer vill slippa kontanter

Minst 15 busschaufförer i Skåne har utsatts för rån, hot och misshandel under de senaste månaderna. Leif Halvarsson är en av dem. Han blev överfallen i sin buss i Malmö av ett gäng ungdomar, och känner sig inte lika trygg i sitt jobb längre.

Leif Halvarsson vill gärna att kontanthanteringen ombord på bussarna tas bort, men Skånetrafiken vill inte slopa möjligheten att betala biljetten med kontanter.


Babyhökar lyfter mot playoff

Åtta raka utan förlust. Med det i ryggen åker Malmö Redhawks, eller Babyhawks som de numera ibland kallas, till Leksand för att säkra en plats i playoff till kvalserien.

Laddningen inför matchen i Leksand där Malmö gått på pumpen så många gånger började med en uppsluppen och lättsam värmning i Ishallen i Malmö.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".