1 av 2
2 av 2

Måndag 2 mars


Rögle sparkar tränare

Rögle byter tränare inför kvalserien som avgör om ängelholmsklubben får vara kvar i ishockeyns elitserie. Peter Johansson som får lämna jobbet är ledsen.


Gunnar Persson tar över

Gunnar Persson tar över med omedelbar verkan som Rögletränare inför kvalserien. Han kör sin första träning redan tisdag förmiddag.

Klubbdirektören Peter Hedlund  motiverar beslutet med att klubben vill ha till en förändring inför kvalserien som börjar 13 mars.Elever sviker småkommuner

Trelleborg, Eslöv och Höganäs riskerar att tvingas skära ned i sina gymnasieutbildningar i höst. Det fria sökandet gör att många elever väljer att gå gymnasiet i större städer.


Lund vill minska skadegörelsen

Skadegörelsen ökar i och omkring skolor. Nu vill Lund försöka hitta vägar att minska skadegörelsen. Kartläggning av var och när skadeörelsen sker och workshop för att rädda skolmiljön är bara några av åtgärderna.

Närpolischefen Jörgen Nilsson och Ulf Mårtensson från barn och ungdomsförvaltningen i Karlstad som jobbat mycket med förebyggande åtgärder deltog.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".