1 av 2
2 av 2

Måndag 2 mars


Rögle sparkar tränare

Rögle byter tränare inför kvalserien som avgör om ängelholmsklubben får vara kvar i ishockeyns elitserie. Vem som tar över är ännu inte känt. Men Peter Johansson som får lämna jobbet är ledsen.


Gunnar Persson tar över

Nu är det bekräftat det som de flesta redan anat: Gunnar Persson tar över med omedelbar verkan som Rögletränare inför kvalserien. Han kör sin första träning redan tisdag förmiddag.

Klubbdirektören Peter Hedlund  motiverar beslutet med att klubben vill ha till en förändring inför  den nya serie som kvalserien utgör. Kvalserien börjar fredagen den 13 mars.Elever sviker småkommuner

Trelleborg, Eslöv, Höganäs och andra skånska kommuner riskerar att tvingas skära ned i sina gymnasieutbildningar i höst. Det fria sökandet gör att många elever väljer att gå gymnasiet i större städer. ”Jag har inget emot Trelleborg, men det känns mer rätt med Malmö”, säger Tove Thell som bestämt sig för att pendla från sin hemort.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".