1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tisdag 20 oktober

Henke slutar som fotbollsspelare

I förmiddags meddelade Henrik Larsson att han lägger av som fotbollsspelare. Ett överraskande men väntat besked skriver HIF på sin hemsida. Henrik Larsson kommer att finnas kvar i truppen säsongen ut och sedan väntar kanske en annan karriär inom fotbollen. Redan tidigare har han flaggat för att rollen som tränare skulle vara intressant.

Rättvist på Nordens största fika

I dag anordnas Nordens största fikapaus. Det är en tävlig mellan de nordiska länderna och det land som anordnar flest kaffepauser där rättvisemärkta produkter serveras vinner.

Tyska agenter på operajakt i Malmö

I dag dök tyska agenter upp i Malmö på jakt – men inte efter spioner utan efter operasångare. Som en del av den internationella jobbmässan som pågår i Malmö fick åtta skånska operasångare visa upp sig, med hopp om att kunna få jobb på den tyska opera scenen.

Eva Rydén, operasångerska från Malmö var en av de som hade siktet inställt på den tyska operascenen.

- Jag är hes och hostig men det måste gå ändå. The show must go on, säger hon.

Det är första gången som kulturarbetsförmedlingen i Sverige bjudit in sina tyska kollegor för att marknadsföra sina jobbsökande operasångare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".