1 av 5
Karl Nordström är skeptisk till Helsingborgs nye tränare. Foto: Svjetlana Pastuhovic/SR
2 av 5
3 av 5
4 av 5
Ronak Yazdani och Jasmina Keserovic som bor på Drottninghög. Foto: Lasse Olsson/SR
5 av 5

Tisdag 9 mars

Nya metoder ska ge bättre betyg

I Eslöv försöker man få fler elever att bli behöriga till att söka de nationella programmen på gymnasiet. Flera år i rad har siffrorna pekat nedåt men nu försöker man erbjuda många olika metoder för att elever som har svårt med skolarbetet ska få hjälp. Vi besöker Ekenässkolan i Eslöv där man bland annat har börjat med familjeklass.

Helsingborgs nye tränare oroar

Nu kryper starten av herrallsvenskan allt närmare. I helgen är det dags och vi ska ta pulsen på de skånska lagen genom deras supportrars ögon.

Och ska man tro supportrarna så kommer det att bli ganska tufft för Helsingborgs IF i år. Utan Henrik Larsson och med en ny tränare.

Stora planer för Drottninghög

Drottninghög i Helsingborg har under många år utpekats som ett problemområde men nu ska Helsingborgshem satsa stort på området. Drottninghög ska nämligen bli dubbelt så stort med fler lägenheter. Och det glädjer många av de som bor i området.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista