1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Torsdag 11 mars

Rekordkö efter morgonhalka

I morse slog den svarta halkan till på många håll i Skåne och det dröjde inte länge förrän sjukhusen i Malmö och Lund fick ta emot personer som halkat och brutit armar och ben. På ortopedakuten i Lund säger undersköterskan Magnus Persson att man har fått kalla in extra personal för att klara av trycket.

Och på Gatukontoret i Malmö blev man överraskad över halkan. Det fanns inga signaler på att det skulle bli halt, berättar verksamhetschefen Lars Johansson. Därför hann man inte heller salta.

Slakteriområde ska bli ny stadsdel

I dag invigs en ny polisstation i Kävlinge. Det är också startskottet för det nya bostadsområdet som nu ska byggas på det gamla slakteriområdet. 1300 bostäder ska stå färdiga om två år men polisen är alltså redan på plats i helt ombyggda lokaler.

I dag bjöds det på kaffe och tårta och många poliser var glada över det nya polishuset.

Malmö FF tror på guld

I helgen börjar herrallsvenskan i fotboll och Malmö FF laddar för fullt. Inte nog med att föreningen firar 100 år, man fortsätter att drömma om ett SM-guld. 

Trots de senaste årens bakslag så tror supportrarna fortfarande att Malmö FF kommer att ta hem pokalen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".