1 av 3
2 av 3
3 av 3

Onsdag 29 mars

Percy inte först med arena

Malmös nya stadsdel Hyllievång har framställts som ett framtidsprojekt med köpcenter och en framtidsarena. Men idén är inte ny. Inför bygget har arkeologer kartlagt fynd i området innan grävskoporna kommer. I jordlagren har man hittat stenålderns svar på Turning Torso.

Rapport från stöldrättegång

I Malmö tingsrätt pågår idag rättegången mot ytterligare två polacker som lockats till Skåne för att jobba, men som sedan enligt egen uppgift tvingats att stjäla i affärer.

Nyktrare krogbesökare

Personalen på Malmös krogar skall lära sig att ta ansvar för gästernas alkoholkonsumtion för att hålla krogbesökarna nyktrare.

Ungdomslag antidrogmärks

Fotbollsklubben MABI på Rosengård i Malmö börjar nu antidrogmärka sina ungdomslag. Först ut är flicklaget F16, som skall lära sig hur man säger nej till alkohol och droger. Projektet heter Kickad på Fotboll och är ett samarbete mellan MABI och Hassela Skåne.

Möt Andreas Jakobsson

Han har varit proffs i Danmark, Tyskland och England och kom hem till allsvenska fotbollsklubben Helsingborgs IF förra året. Det handlar om Andreas Jakobsson, tvåbarnspappa och försvarare som spelat 275 A-lagsmatcher för HIF. Han är rädd för ormar och lite trött på att det alltför ofta blir pasta på menyn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".