Måndag 17 juli

I dag är det en stor dag i Helsingborg. På Olympia gör Henrik ”Henke” Larsson comeback på arenan och i allsvenskan. Och inför dagens match finns Spår 3 på plats i Helsingborgs centrum på Konsul Olssons plats.

I programmet kommer vi att få veta vad all uppmärksamhet kring Henke betyder för Helsingborgs kommun. Kan de använda Henke i sin egen markandsföring och kan kommunen haka på den uppmärksamhet som finns i dag för att locka hit folk och företag?

Sten-Inge Fredin ordförande i Helsingborgs IF skall berätta om vad Henkes återkomst betyder för föreningen - inte minst då den ekonomiska situationen tidigare varit mycket kärv och klubben fortfarande har stora skulder.

Kanske finns morgondagens Henke bland de bollkallar som finns runt Olympia i kväll. Vi träffar några av dem i programmet och vi pratar också om föreningens ungdomsverksamhet.

Högaborgs bollklubb är föreningen där Henke började sin karriär och där har han sagt han skall avsluta sin karriär. Men när blir det och vad hoppas förningen att det skall ge. Det är frågor som skall få sitt svar i dagens Spår tre.

Och så får vi höra hur fansen skall hälsa Henke välkommen åter till Olympia i kväll.