Ewa: Söndag 8 mars

Vilket gensvar!

Stort tack för alla glada tillrop, det värmer verkligen och sporrar mig ännu mer. Conny och Mikael, jag ska klara det.

Den här metoden jag valt verkar ju fungera för Dan, Lena och hennes man i Norrtälje och även för Marianne även om Dan ”fuskar” med havregrynsgröt!!? Men fuskar man då? Det måste ju vara bra med gröt för det håller man sig mätt länge på, eller hur?

Fantastiskt med 15 kg, Marianne! Hoppas jag kan vara där om ett par månader.

Igår började jag dagen med en rask promenad på nästan en timme INNAN frukost och då blev det omelett och kaffe. Det var ju riktigt skönt att gå med stavar. Det har jag inte provat förut. När jag promenerat förut var jag tvungen att ta det lite lugnt i början innan jag kunde öka takten p g a att jag fick ont i benhinnorna. Men nu när jag gick med stavar fick jag inte ont i benen alls. Någon som vet varför? Har det med belastningen att göra?

Snart är det dags för middag och idag blir det köttfärsbiffar av nötkött med grönsaker till förstås. Fast jag kommer att sakna potatisen och gräddsåsen ....

Vi hörs vidare i veckan, ha det så bra så länge.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".