Ewa: YES! YES! YES!

Fredag 13 mars:
Detta är definitivt inte min otursdag. Att jag kunde minska så mycket på en vecka är långt bortom mina drömmar.

Det var otroligt spännande i morse när jag skulle ställa mig på vågen igen. Döm om min förvåning när vågen visade på
-3 kg!!! Helt otroligt. När jag sedan mätte min midja visade det sig att jag minskat 4 cm i midjemått. Jippie! Detta triggar mig ju naturligtvis ännu mer. Men det var någon som sa till mig att man minskar mer i början ... återstår att se vad vågen visar nästa fredag.

Tack, Kia, för ditt stöd och grattis till viktminskningen. Ser att du verkar följa min metod och jag är benägen att hålla med dig om att många skulle behöva tappa några kilo. Det handlar bara om att bestämma sig och kanske också att bryta mönster. T ex mina vandringar till köket och kylskåpet på kvällarna ... helt onödigt.

Ewa i Tidaholm, kämpa på men ta det definitivt i din egen takt och det sägs ju att minskar du i vikt under lång tid håller det sig bättre. Dina 30-minuterpromenader kommer att göra susen för dig. När det gäller detta med att lämna ut sig i radion så kan jag bara säga att skulle jag inte ha gjort det hade jag nog fallit offer för kylskåpsätandet i veckan. Men nu kan jag bara inte misslyckas när många vet om vad jag håller på med. Detta är min räddning, tror jag.

Nu väntar helgen och jag funderar just nu på vad jag ska ha till mat. Men jag har det lite enklare än Annika för jag får ju äta allt men i mindre mängd. Dessutom ska jag unna mig lite vin ... det är jag väl värd?

Nej, nu laddar jag för fortsättningen ... du är väl mä’!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".