Ewa: Det börjar märkas på kläderna.

Lördag 14 mars:
Det är inte utan att det märks lite på kläderna att jag minskat i vikt. Helt plötsligt känner jag mig lättare.

Jag märkte det redan när jag satte mig i bilen för att åka hem i går kväll efter jobbet. Allt känns så mycket lättare. Det är kanske inte bara de tappade kilona (som jag inte tänker ta upp igen) utan alla som bloggar med oss och den respons både Annika och jag fått. Jag talade med min dotter och berättade om mina resultat och hon frågade:
-Grattis! Så duktig du är. Men varför har du inte lyckats vid tidigare försök då?
Ja, det är ju en befogad fråga men det är väl det att jag gått ut offentligt med detta och då vill jag inte misslyckas. Jag har väl för dålig karaktär helt enkelt. Faller offer för goda, franska, krämiga ostar ... mmmmmmm ... men nu när jag tänker på dem vill jag inte ha.

Jag var i affären idag och då stod jag faktiskt och tittade på dom ... ostarna alltså. Men jag gick därifrån UTAN att köpa något. Jag inhandlade istället morötter och gurka för att skära till stavar ikväll och dippa lite. Man måste ju har något att tugga på när det är final i Melodifestivalen. Men det blir bara lite. Den dagliga promenaden fick bli på eftermiddagen, en timme i rask takt. Middagen bestod av ugnsstekt lax, sallad och bara en liten potatis.  Nu återstår att se vem som vinner Melodifestivalen.

Tack igen för att ni skriver till oss, det värmer, Henry och Mikael. Ninja .... hm ... ja, varför inte!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".