Ewa: Man MÅSTE synda när det är Melodifestival!

Måndag 16 mars:
När finalen ska avgöras har det tidigare år stått chips, ostbågar, ost och kex och/eller annat snacks på bordet ...

Hur ska det här gå? Jag har ju börjat mitt nya sunda liv och då går det inte för sig att smocka i sig sådant tjafs. Men något måste jag ha ... därför inhandlade jag gräddfil och kryddor, rörde i ordning detta, skalade morötter och skar dessa i stavar. Detta tog jag sedan fram när klockan började närma sig 20.00 lördag kväll. Och vet ni .... jag åt upp ALLT! När jag skulle gå och lägga mig var jag sååååå mätt och hade såååååå dåligt samvete. Men samtidigt sa jag till mig själv att du får inte bli slav under min diet. Man FÅR unna sig saker och jag ville verkligen ha detta. Så på söndagen gick jag en lite längre promenad bara, så kändes allt bättre igen.

Annars har helgen varit bra, det är så skönt att känna sig lite lättare och faktum är att jag har blivit mycket piggare och gladare. Nu väntar en ny spännande vecka med invägning på fredag morgon. Men det kan ju inte bli 3 kg denna vecka ... eller?

Kjell: Jag äter nästan inget socker, bara liiiite sylt på gröten på morgonen och det unnar jag mig. Har svårt att äta gröt utan sylt.

Owe: Den dagen jag har gällivarehäng ska jag ta en bild och lägga ut ... ha ha ha!

Kramar till alla från en glad, smalare Ewa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".