Annika: Jag har för dåligt tålamod

Onsdag 18 mars:
Härom dagen hade jag ett långt samtal med min guru SSS och fick då veta att faktiskt var fjärde kvinna faktiskt inte minskar i vikt när dom äter på hans vis.  

Men tänk på hälsovinsterna sa Skaldeman,  så det gjorde jag, och tröstar mej med att enligt metoden inga (nåja nästan inga) kolhydrater så omvandlas fettet till muskler. Läs våra bloggare för där finns t ex Britt-Marie, Bantarsystern i Habo och Anki som triggats av Ewas och mina ansträngningar och nu tappat några kilo dom också. Idag har jag med lax med pepparrotsost och spenat stuvad på tjock grädde till lunch. Det ska bli gott - men fortfarande har jag inte tappat suget efter en god frukt. Äpple eller apelsin. Men det finns inte på kartan. Hör gärna av er och ge mer fina tips i stil med dom vi fått på bra länkar och goda recept. Och rapportera hur det går för dej som hänger med i vår viktminskning - berätta gärna också vilket system du använder dig av.


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista