Ewa: Tiden räcker inte till!

Lördag 21 mars:
Jag har dåligt samvete för att jag inte hann blogga något i går men jag hade lite problem med tiden.

Jag borde ju redan igår skrivit och berättat om hur invägning och mätning gick. Det var ju en fröjd. Jag har gått ner ytterligare 1 kg, d v s totalt 4 kg. Men det som förvånar mig är midjemåttet. Där har jag minskat 7,5 cm och det är ju jättemycket. Jag kan nog gå ner en storlek nu. Men jag ska inte köpa några nya kläder förrän i maj. Återstår att se vilken storlek det blir.

Det är väl förmodligen på så sätt att man inte ska stirra sig blind på vad vågen visar utan istället kolla midjemåttet. Någon har sagt till mig att fettet omvandlas till muskler och därför kanske man inte ser hela sanningen på vågen. Muskler väger inte så lite dom heller.

Det var lite roligt när jag skulle resa bort och fick för mig att prova ett par byxor som jag inte kunnat ha på ett tag. Döm om min förvåning när jag faktiskt fick på mig dom. YES! DET var roligt.

I helgen är jag på besök i min gamla hemstad Norrtälje men jag har tagit mina timslånga promenader och jag har fått sällskap av min dotters hund och det var mycket trevligt. Lite onyttigheter i form av efterrätt (mycket lite) och smörgåstårta (mycket lite) har det blivit men man måste få unna sig ibland och i stället tänka på att gå lite längre eller fler gånger.

Men en sak kan jag konstatera: JAG MÅR MYCKET BÄTTRE NU! Kul också att Annika har börjat gå ner lite mer i vikt efter hennes ansträngningar.

Kämpa på alla systrar och bröder, trevlig helg så hörs vi i veckan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".