Annika: Idag fick jag plats i byxorna!!

Måndag den 23 mars:
Det stränar lite men ett av mina delmål är uppfyllt. Jag kan ha mina jeans som hängt i garderoben i två år i väntan på nya tider. Nu är dom här!!!

Det har varit en tuff helg för en som inte är allätare. I fredags åkte jag med en kompis till Malmö  - hundutställning förstås. Jag hade med kvällsmål i form av en sallad och en fet dressing som vi båda åt med god aptit. Hotellet hade äggröra och bacon till frukost och i min kylväska hade jag tonfisk och ägg som fick bli lunchmål men på hemvägen stannade vi vid McDonalds!!!! Jag vet inte om dom fått en sådan beställning tidigare,  men jag ville ha ren hamburgare och bara dressing,  samt en burk bubbelvatten. Killen i kassan lyfte inte ens på ögonbrynen!!

På lördag kväll var det sen stort födelsedagskalas på lokal i Skara. Jag var ju lite försenad efter Malmöresan så då avvaktade jag ytterligare innan jag gick iväg och gjorde slut på salladen och dressingen från fredag kväll och kom mätt och belåten till middagen.

-Tack, sa jag, jag har ätit men jag sitter gärna med vid bordet och läppjar på ett glas vin.

Nu är det måndag och nya tag och jag håller hårt i min plan. Inga kolhydrater så långt ögat når.

Berätta gärna hur det går för dej som precis som Ewa och jag försöker bli lite mindre. Ny rapport  från mej kommer senare i veckan. Kämpa på!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".