Annika: Allting kretsar kring måltiderna

Onsdag 25 mars:
Aldrig förr har jag planerat min mat så noga. Varje dag ägnar jag tankemöda åt att planera min matsedel

Det är lite svårt att ställa om tankarna från det där enkla. Att ta en macka när det suger i magen. Nu jobbar jag med att alltid vara steget före. Det betyder att ha matsedeln klar i huvudet och kylskåpet laddat med nödvändigt innehåll. Jag måste skryta med att jag blivit påhittig. Det är nya rätter varje dag men min frukost har blivit en favorit. Vad sägs om turkisk 10-procentig youghurt spetsad med en msk olivolja, en halv dl kokosflingor och en msk linfrö. Mums!!!
Catarina bloggar om att hon gått ner tio kilo på ett år med denna metod men att hon saknade brödet. Det går an tycker jag men fortfarande längtar jag efter ett saftigt äpple. Tack för alla glada tillrop - på fredag kommer sanningens ögonblick igen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista