Ewa: Nu kommer en riktig utmaning...

Söndag 12 april:
Jag står still ... men har is i magen.

Under påsken har jag promenerat riktigt duktigt ... på mornarna. Det har varit underbart väder och när det är tyst och lugnt i ottan är det fantastiskt att promenera och höra fåglarnas konsert.

Värre har det varit med maten ... det är svårt att låta bli att äta av allting så jag har inte lyckats såååå bra, 4 hg och det innebär att det snart är 7 kg ner. Jag är mycket nöjd med det och förstår att det stagnerar ett tag och sedan bär det iväg neråt igen.

Nu ska jag åka på semester till Egypten en vecka och det återstår att se hur det går. När jag skulle packa väskan med förra årets sommarkläder upptäckte jag att shorts, byxor och annat satt alldeles för löst, jag kunde ju nästan hoppa och vända i dom. MEN ... shorts som legat undanpackade ett par år ... dom kunde jag ha. YES! Dessutom gick jag och investerade i ett par riktigt sköna gympaskor som jag kan promenera ordentligt i. Det är viktigt att ha bra skor när man går så pass mycket som jag gör och dessa skor åker med på semester. Tanken är att jag ska promenera nästan varje morgon före frukost så kan jag sola och bada med gott samvete sedan.

Jag tar dock INTE med mig vågen (de kanske har någon på hotellet) utan det får bli en riktig överraskning när jag kommer hem. Men jag lovar att skriva lite här under veckan så ni vet hur jag tror att det går.

Ha det så skönt i det härliga svenska vårvädret så hörs vi snart.

Kramar till er alla