Annika: En liten liten klick....

Tisdag 28 april:
Igår åt jag mitt hårdkokta ägg som vanligt och delade det i två halvor. På den ena la jag en klick kaviar (16 gram kolhydrater) Det smakade underbart men jag hade dåligt samvete resten av dagen.

Det är svårt att hålla sina rutiner emellanåt men jag kan säga att jag fått lön för mödan dom sista två veckorna. Varje gång jag ställt mig på vågen har jag gått ner några hundra gram. Men det är flera kilon (läs nästan fem) till dom där tio kilona. Nu ska jag snart ha semester och det kan ju spoliera det mesta. Det blir inga pizzor eller strips den saken är klar. Idag köpte jag ett par nya byxor till resan. En storlek mindre. Jag får inte hemfalla åt fler kaviarklickar det är då säkert. Hör av mina bloggarvänner att ni också tycker det går långsamt. Men självklart har man för hög tilltro hur fort man ska minska i vikt. Ursprungsvikten har jag jobbat mig fram till i 20 år. Då hjälper det inte att önska - jag kan ju inte tappa tio kilo på ett par veckor.

PS Bilringen känns större än någonsin när midjan är smalare - konstigt va.....

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".